Om Lotus

Jag, Stefan Krendel, har många års erfarenhet av motion och hälsa. Jag har arbetet på flera stora friskvårdsföretag, som personlig tränare, åt hundratals olika kunder. Min kunskap är bred när det gäller det mesta inom träning och hälsa. Framförallt inom områden som massage, styrketräning, stretching, konditionsträning, kost, qigong, yoga och kampsport.


Efter min massörutbildning hos Axelsons gymnastiska institut valde jag att stå på egna ben och starta ett eget företag, nämligen Lotus massage och friskvård. Där jag kan leva ut en av min drömmar till fullo. Här kan jag kombinera all min kunskap och erbjuda alla mina kunder en blandning av massage och personlig träning. 


Som massör är jag certifierad av branschrådet Svensk Massage och medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och därigenom också ansvarsförsäkrad.


Jag försöker leva som jag lär och motionerar själv dagligen. Med en blandning av kampsport, yoga, konditions-  och styrketräning och en växtbaserad sund kost, håller jag mig i god form. Det viktigaste tycker jag är att ha ett helhets tänkande när det gäller hälsa. Att lära sig förstå och känna av kroppen, när man ska träna, vila och äta. Lyckas man med det, kan man tåla stora påfrestningar, återhämta sig snabbt och så mår man bra.


Med ett öppet sinne är jag inte sen att prova nya metoder och lära mig något nytt och samtidigt förstå att vad som gällde igår kanske är historia idag. Är du det?